Post by gingmalocahe on Feb 2, 2022 22:14:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu skaitu taustiņu ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest : Cooking Games 2022 version ▞▞▞
😊😊☺️😊
Man ļoti patīk spēles, bet pārāk daudz reklāmu un nepietiek iespēju iegūt bezmaksas dārgakmeņus
šī spēle ir laba. bet es nevaru nopirkt dārgakmeņus un arī nevaru atbloķēt citus līmeņus 😴😡 kā es varētu nopirkt tos dārgakmeņus un atbloķēt citu līmeni?
(Pārskatīts) Tikko sāku spēlēt, bet kopumā izskatās labi un spēlē viegli. Pagaidām jautri. Dārgakmeņus nav viegli iegūt, un jums ir jānoskatās 10 reklāmas, lai iegūtu vienu dārgakmeni.
Reālas pieredzes spēle vienmēr labākā spēle. Šī ir ārkārtīgi reāla labākā spēle Nr.1.😘🥰😍🤩🥳🤗
Sasodīts! Furious n Atinstalēja spēli. Vienkāršs iemesls: grūti pāriet uz citu līmeni, nemaksājot par tiem sasodītajiem dārgakmeņiem. Čau čau!!!
Vienmēr vēlos dimantus, lai uzlabotu ierīces, līdz šim neesmu redzējis, kā nopelnīt, vienkārši pērkot ar savu naudu. Tā noteikti ir laba spēle, bet es nevaru atļauties to darīt
Tā ir lieliska spēle. Jūs saņemat atlīdzību, spēle neiestrēgst. TIKAI GLUDA SPĒLE. PALDIES
Šī spēle ir interesanta, bet tuvumā esošie veikali ir pārāk dārgi, ka es nevarēju atļauties naudu
Jauka spēle man patīk tā spēle tik interesanta spēle tik saspringta spēle, bet arī patīk šī spēle. Man vajag 2 un 3 spēlētāju režīmu. Man vajag dimantus un dienasgrāmatas pienu. Tas nozīmē, ka es turpinu.
ienīstu to. tā nav jautra un ļoti lēna, un tagad, kopš spēle man piespieda to novērtēt, es par to sniedzu sliktu atsauksmi
Lai veiktu jaunināšanu, ir jābūt daudzām zvaigznēm, kas spēlēs nedaudz ilgāk. Tas viss ir par naudas tērēšanu
Ļoti jauka gatavošanas spēle meitenēm, labi izstrādāta restorāna lietotne meitenēm, kur meitenes var pasniegt un pagatavot maizes izstrādājumus un cept kūkas restorāna virtuvē. ja es sākšu spēlēt, es pat nevaru beigt tik aizraujošas gatavošanas spēles meitenēm
novēlota atbilde, kad es spēlēju spēli, maza ikona, kā arī grūti iegūt monētu, lai atjauninātu mašīnu, kā arī maza iespēja iegūt dārgakmeni! Šī spēle pilnībā tērē manu laiku!
Līdz šim tie ir diezgan labi, bet esmu spēlējis tikai 6 dēļus un biju spiests novērtēt tieši tad un tur, pretējā gadījumā es nevarēju spēlēt savu spēli
Līdz šim spēles grafika bija laba, domājams, ka tā ir patīkama, taču arī pacietības mērītājs ir nedaudz par ātru. Man bija paredzēts spēlēt šo spēli tik ilgi, bet man tā bija jāatinstalē, PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU.
Es saku, ja vēl neesi spēlējis šo spēli, tev pietrūkst 😔 daudz jautrības, taču ir viena problēma, ja esi pirmajā posmā un nospiež bonusu 🎁 tu pārtrauksi saņemt bezmaksas dimantus tāpat kā atkārtojot līmeni atkal un atkal jūs iegūsit dimantus, bet, ja jūs saņemsit spiedienu, jums būs jāspēlē tikai tāds līmenis, kāds jums nekad nav bijis, bet ja ne tad 💯 tas noteikti ir lieliski
Es līdz šim ļoti mīlu šo spēli. Slava izstrādātājiem. Šie puiši var būt maza komanda, taču šī spēle ir ļoti spēcīga! Liels tev paldies! 😁
Šī ir visu laiku labākā ēdiena gatavošanas spēle tiešsaistē.😀😀😀😀
Pagaidām spēle šķiet lieliska, taču pēc spēles kārtas ir daudz reklāmu. Un jaunināšana prasa daudz
Manuprāt, uzlabotā daļa ir smieklīga. Kāpēc, lai uzlabotu ierīci, jums ir nepieciešami dārgakmeņi un monētas
laba spēle paldies visai komandai. Puiši spēle ir lieliska, bet es gribu ieteikt komandu, dimanta drīzumā nenāks, tāpēc lūdzu dariet kaut ko lietas labā, bet spēle v.v.v.v.v.v. laba spēle kādreiz
nav cita veida kā savākt dārgakmeņus pēc pieciem līmeņiem. spēle ir ļoti laba tikai tāpēc, ka ir mazāka dimanta pieejamība
tai ir nepieciešams vairāk pastiprinājumu un ne tik atsevišķi līmeņos. un nevis tie, kas jums jāiegādājas. dodiet vēl kaut ko, ar ko strādāt.
Lieliska spēle, atkarīga, patīk to spēlēt, daudz posmu un balvas
Ir grūti iegūt dimantus, kas nepieciešami jaunināšanai, ja vien neesat gatavs par tiem maksāt. Tomēr tā ir jautra spēle.
pārāk daudz reklāmu salīdzinājumā ar citām bezmaksas ēdiena gatavošanas spēlēm
Man ļoti patīk tbis spēle, tikai vēlos, lai būtu vieglāk paaugstināt līmeni, tas maksāja daudz, lai iegūtu lietas, kas jums vajadzīgas
Es tikko sāku spēlēt šo spēli, bet līdz šim viss ir labi. Es nezinu, kādi būs izaicinājumi, kad es nonākšu dažādos līmeņos.
Sveiki, komanda, kāpēc jūs tik daudz palielinājāt virtuves priekšmetu, restorānu, dārgakmeņu izmaksas. Saldējuma restorāna piemērs bija monētas plus 20 dārgakmeņi, tagad tas ir monētas plus 200 dārgakmeņi, kāpēc tik stāvs? 13 restorānu iegādes izmaksas ir 3400 dārgakmeņu plus jauninājumu izmaksas, kas ir pārāk daudz, lai es to atinstalētu.
Parādīts pārāk daudz reklāmu
Vienīgais veids, kā nokļūt jebkur, ir izmantot reālu naudu. Es netērēšu naudu nevienas spēles pašā sākumā. Tiks dzēsts. Nav vērts lejupielādēt.
Maksājiet, lai uzvarētu, spiesti novērtēt, daudz reklāmu, slikti pieskārieni un vispār ir sūdīgi. Nozagts saturs, bet joprojām ir sūdīgs. Ir labākas ļoti līdzīgas spēles
jautra spēle, ko spēlēt, vienkārši nepatīk fakts, ka jūs nevarat iegūt nekādus dimondus, lai varētu jaunināt, ja vien nevēlaties veikt pirkumu. Esmu tik pāri tam DZĒSTS...👋
Es domāju, ka ir pārāk daudz reklāmu, citādi laba spēle
Tā ir ievainojoša spēle, taču kā nāk citā līmenī nepieciešamais internets, taču aprakstā varat spēlēt bezsaistē. Lūdzu, uzlabojiet.
Tikai pārmērīgas reklāmas. Atkal un atkal.
Lieliska spēle. Tomēr mani kaitina, ka jums ir jāpērk dimanti, lai iegūtu virtuves piederumus. Nav laimīgs.
Nav dārgakmeņu un daudz reklāmu. Nepieciešami daži uzlabojumi
Labi, bet ir daudz problēmu, ja ievārījumi netiek ievadīti pareizi
Man patīk spēlēt šo spēli, bet gandrīz nesaņemu dārgakmeņus, un tas prasa vairāk monētu, jums vajadzētu mēģināt strādāt pie tā
jautra spēle...bet lietām, ko pērkat, ir nepieciešams purpursarkans dimants ..un arī nepatīk, ka jūs esat spiests novērtēt
Man patīk šī spēle, tikai vēlos, lai man nebūtu jāpērk dimanti, tiem vajadzētu būt vairāk nekā 1 bezmaksas vismaz 5. Lieliska spēle.
Man ir ļoti grūti pāriet uz citu restorānu. tas tiešām nomāc.
Neizskatās labi slikta grafika.
Šī spēle drīz būs lēna.. katrai augstākajai pakāpei ir nepieciešams daudz dimantu ar nepietiekamu veidu, kā nopelnīt..piespiežot tos iegādāties.. netērējiet savu laiku